Skaldjursfrossa

Köp hem goda skaldjur av olika sorter, gärna från delikatessen. Krydda det med en nybakad baguette från bageriet, och duka sedan upp en fantastisk skaldjursbuffé hemma. Ernst Kirchsteigers dillaioli blir grädden på moset, och den rör du snabbt ihop på ett par minuter.

Det här behöver du

Dillaioli:
3 dl crème fraiche
1 knippe dill
2 klyftor vitlök, eller efter smak
0,5 dl olivolja
1 msk honung
salt och svartpeppar, efter smak

Så här gör du

Smakrik aioli med dill, rostad vitlök och honung. Går snabbt och enkelt att vispa ihop!

Aioli: Hacka vitlöken och rosta den kort stund i en stekpanna.

Mixa dill, den rostade vitlöken och olivolja med mixerstav.

Blanda mixen i en skål med crème fraiche, honung, salt och peppar. 

Smaka av... och njut!
 

Vintips

Pommery Apanage Blanc de Blancs

Läs mer

Grande Crevette Sauvignon Blanc

Läs mer

ERNST Sauvignon Blanc Chardonnay

Läs mer
Godkännande av cookies
För att ge dig en bättre upplevelse på våra webbplatser använder vi cookies på din enhet och sparar ditt IP-nummer. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer här.