Mousserande

Med smak av sommar
Vinlistan rekommenderar vin till sommarmaten. Läs våra tips och inspireras.
Läs mer »»

Se intervjun med Richard Juhlin
Klas Lindberg som driver Portal Restaurang i Stockholm intervjuar Richard Juhlin. Se intervjun här och ta del av Richards historia kring hans arbete med alkoholfritt.
Läs mer »»

Champagne och de (o)kända druvorna
Vet du vilka druvor som är tillåtna inom framställningen av champagne?
Läs mer »»

Har du funderat på att gå en vinkurs i år?
Vinlistans redaktion vill tipsa dig som är redo att kickstarta året med en vinkurs – kika in på The Wine Hub på Sibyllegatan i Stockholm.
Läs mer »»

Det bubblar i världen
Vare sig vi befinner oss i Italien, Spanien eller Frankrike – det finns alltid en sort, eller flera, av mousserande vin.
Läs mer »»

När världens främsta Champagne-expert får välja
Richard Juhlin – känd som champagne-expert & världsrekordhållare i antalet provade champagner (till idag 11 688 st).
Läs mer »»

Prosecco - omåttligt poppis
Prosecco har tagit hela vinvärlden med storm. Det är idag världens mest exporterade mousserande vin. Men vet du vad det är som gjort Prosecco så populärt?
Läs mer »»