Nyhetsbrev

Chile – Det långa vinlandet

Med hög svansföring från franska influenser står Chile starkt som vinproducerande nation. Tradition och kulturellt arv grundar det som idag är den chilenska vinframgången.

LÄS MER »

Världens mest odlade druva

Druvskola för dig som är vetgirig och vill lära mer om en av världens mest älskade druvsorter. Det är cabernet sauvignon vi lyfter fram – en klassisk druva som har sitt ursprung i Frankrike.

LÄS MER »

Njurtapp med krispig parmesanfrasig potatis & rödvinssås (från boxen) samt smarrigt Cafe de Paris-smör

Njurtapp är en styckdel som det inte pratas så mycket om. I Frankrike kallas detaljen ”Onglet” och i USA kallas den för Butcher’s steak. Detta är på grund av att det är slaktarnas absoluta favoritdetalj. Dels för att den är prisvärd men också för att den har en djup och god köttsmak.

LÄS MER »

Vill du få härliga recept, våra senaste tips och vinkunskap direkt i din inbox? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Fyll i din E-post här