Nyhetsbrev

Generösa solvarma viner

Vi skriver den här gången om vin som odlas i varmare områden, där klimatet bjuder vinrankorna på värme och sol. Läs artikeln och få tips på populära viner.

LÄS MER »

Druvblend som ger mer – 1+1=3

När 1+1=3 och druvblenden skapar en symfoni av upplevelser i sin smakprofil. Då har vinmakaren hittat sitt vinnande koncept. Läs om detta hos oss på Vinlistan och få vintips.

LÄS MER »

Kål, äpple och rödlök till skinkmackan

Medan du väntar på att julskinkan ska gå klart i ugnen, kan du med fördel passa på att göra dessa smarriga tillbehör. Den första skinkmackan kommer att bli episk vare sig du gör den med rödlöksmarmelad med tranbär eller hemgjord senap och picklade äpplen. Den gräddbräserade brysselkålen höjer julstämningen flera oktaver och gör varje människa glad.

LÄS MER »