Nyhetsbrev

Bitter, varför finns stilen?

Varför är smaken ”bitter” så svår att tycka om och vad kan den egentligen tillföra i en dryck? Våra instinkter säger åt oss att undvika den – men här lär vi oss några knep för att uppskatta denna avancerade smaksättare.

LÄS MER »

Italien - Spritz trendar

Aperitivo Spritz har fått ett uppsving de senaste åren. Den trendar på nästan varje uteservering både i Sverige och sitt hemland Italien – kanske på grund av sin vackra färg och söta smak. Men har du provat den röda?

LÄS MER »

Pinsa med topping - 2 sorter

Pinsa är som ett kärleksbarn mellan pizza och focaccia. Ett lite fluffigt seg-frasigt bröd som du toppar med allt som du tycker är gott. När du varit ute och åkt skidor eller skridskor kan det vara skönt att matlagningen går fort. Till mina Pinsa med topping köper du färdiga pinsabröd och toppar med fritt valt smarrigt.

LÄS MER »

Vill du få härliga recept, våra senaste tips och vinkunskap direkt i din inbox? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Fyll i din E-post här