Nyhetsbrev

Nya Zeeland - två öar och många viner

Vad tänker ni på när Nya Zeeland kommer på tals? Små hobbitar och kivifåglar kanske. Tänk ett steg till. Tänk på vin.

Läs mer »»

Mustig merlot

Fyllig med mjuka tanniner och generös frukt som plommon och blåbär och smaker av örter och gräs. Det är dags för merlot att göra comeback.

Läs mer »»

Rostad selleri- och vitlöksoppa serveras med Grilledcheese toast med päron och ädelost

Selleri är en underskattad rot, som jag älskar smaken av. När man rostar den så får den en underbar balans av sötma och beska som tillsammans med grädde, päron och ädelost gör att du kommer väldigt nära himmelen. Orden kommer från vår flitigt anlitade receptkreatör Anette Rosvall när hon pratar selleri med oss. Här är hennes smarriga recept på sellerisoppa.

Läs mer »»

Godkännande av cookies
För att ge dig en bättre upplevelse på våra webbplatser använder vi cookies på din enhet och sparar ditt IP-nummer. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer här.