Grillad hjärtsallad med stingig räksallad
Räksallad för fyra personer
1 dl skalade räkor
1 dl avocado i bitar (finns i frysdisken)
1 dl mango i bitar (finns i frysdisken)
0,5 dl finhackad gräslök
50 gram körsbärstomater, delade i kvartar
1 röd chili, finhackad
2 st hjärtsallad, delade på hälften
Dressing
1 msk dijonsenap
0,5 dl mild fet yoghurt
1 pressad vitlöksklyfta
Salt
Svartpeppar
1 dl fin olja
Börja med att blanda ihop alla ingredienser till salladen och ställ den sedan åt sidan. Blanda ihop alla ingredienser till dressingen och ställ även den åt sidan. Dela salladen i två delar och grilla/stek den snabbt i mycket het olja så den får en krispig yta på snittytan.
Nu är det dags att lägga upp. Lägg hjärtsalladen med den krispiga sidan upp. Häll dressing över så att dressingen åker ner i salladen. Lägg nu räksalladen över alltihop. Strö gärna lite extra gräslök över, ät och njut!