Foto: Anette Rosvall
grillat-kott-som-burgare

Grillat kött som burgare

Har du kött kvar från gårdagens grillning? Gör en smarrig burgare av resterna. Servera det grillade köttet i hamburgerbröd, med ditt val av dressing och grönsaker.

Recept: Anette Rosvall

Det här behöver du

Rester från grillen
Hamburgerbröd
Dressing
Grönsaker

Så här gör du

Skär köttet i strimlor, vänd strimlorna t ex i BBQ-sås eller någon annan sås som du gillar, och värm på köttet (om du vill). Värm ett hamburgerbröd och lägg dressing och grönsaker på. Toppa med det strimlade köttet.

Snabbmat, och gott som tusan!

Vintips

Z1N Zinfandel
Läs mer
Marqués de Cáceres Crianza
Läs mer
Godkännande av cookies
För att ge dig en bättre upplevelse på våra webbplatser använder vi cookies på din enhet och sparar ditt IP-nummer. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer här.