villa-arancio-tonic-in-villa
Foto: Anette Rosvall

Villa Arancio & Tonic in Villa

Tips på två aperitivo - enkla att fixa och kräver inte många ingredienser.
Det här behöver du

Villa Arancio

1 del Aperitivo Villa Cardea®
1/2 del vodka
1 del apelsinjuice

Tonic in Villa

1 del Aperitivo Villa Cardea®
1/2 del vodka
1 del tonic water

Så här gör du

En aperitivo är ett traditionellt sätt att starta en middag i Italien. Man tänker sig att man ”öppnar” både magen och måltiden med en lätt kolsyrad, bitter drink. Oftast serveras kex, oliver, charkuterier och lagrade hårdostar till drinken.

Villa Arancio

Blanda alla ingredienser i ett tumblerglas. Garnera med en apelsinskiva eller apelsinzest och servera med massor av is.

Tonic in Villa

Blanda alla ingredienser i ett tumblerglas. Garnera med citronskiva och servera med massor av is.
Klicka här för att komma till systembolaget.

Vill du testa ett nytt recept så kommer här ett recept från Anette Rosvall på moutarda som är en äppel- och senapsmarmelad. Den sitter som en liten smäck på hembakat hårdbröd. Testa!
Till receptet »

SPECIELLT UTVALT VIN TILL RECEPTET