Foto: Anette Rosvall

Villa Arancio & Tonic in Villa

Här kommer tips på två aperitivo som är enkla att fixa och inte kräver massor med ingredienser.

Det här behöver du

Villa Arancio
1 del Aperitivo Villa Cardea®
1/2 del vodka
1 del apelsinjuice

Tonic in Villa
1 del Aperitivo Villa Cardea®
1/2 del vodka
1 del tonic water

Så här gör du

En aperitivo är ett traditionellt sätt att starta en middag i Italien. Man tänker sig att man ”öppnar” både magen och måltiden med en lätt kolsyrad, bitter drink. Oftast serveras kex, oliver, charkuterier och lagrade hårdostar till drinken.

Villa Arancio
Blanda alla ingredienser i ett tumblerglas. Garnera med en apelsinskiva eller apelsinzest och servera med massor av is.

Tonic in Villa
Blanda alla ingredienser i ett tumblerglas. Garnera med citronskiva och servera med massor av is.

Klicka här för att komma till systembolaget.

Vill du testa ett nytt recept så kommer här ett recept från Anette Rosvall på moutarda som är en äppel- och senapsmarmelad. Den sitter som en liten smäck på hembakat hårdbröd. Testa!

Till receptet »

Vintips

Villa Cardea Aperitivo

Läs mer
Godkännande av cookies
För att ge dig en bättre upplevelse på våra webbplatser använder vi cookies på din enhet och sparar ditt IP-nummer. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer här.