ecoltura-valpolicella-ripasso

Ecoltura Valpolicella Ripasso

SPARA SOM FAVORIT Tipsa

Från de bästa vingårdslägena i Valpolicella och får genomgå den s.k. Ripassometoden där man jäser skalresterna från Amarone-vinerna en gång till. Tack vare en tids ekfatslagring bjuder vinet på kraftiga och komplexa toner av skogshallon, jordgubbar och sandelträ med en sammetslen eftersmak.

Servera vinet till grillade kycklingrätter eller lite tyngre kötträtter. Det är naturligtvis utmärkt till alla former av pasta och perfekt till en krämig svamprisotto.

Passar perfekt till

Not Lamm

Fyllighet 9 av 12 FYLLIGHET
Strävhet 8 av 12 STRÄVHET
Fruktighet 9 av 12 FRUKTSYRA

Produktfakta

Artikelnummer: 50168
Druvor: Corvina, corvinone, rondinella
Typ: Rött
Volym: 750 ml
Pris: 105 kr