champagne-magnum-opus-bokprojekt-signerat-richard-juhlin
Inspiration

Champagne Magnum Opus – bokprojekt signerat Richard Juhlin

mark

Gillar du champagne? Då känner du kanske till ett av årets mest storslagna bokprojekt i Sverige – Richard Juhlins livsverk Champagne Magnum Opus som ges ut i tre exklusiva utgåvor. 

Richard Juhlin är den främste champagneexperten genom tiderna. Han har under drygt fyra decennier gått igenom alla kvarvarande och viktiga champagner i samma anda som Carl von Linné gjorde med växtriket för mer än tvåhundrafemtio år sedan. Resultatet är hans Magnum Opus, en bok som kartlägger över 13 000 olika champagner och berättar allt du behöver veta om den ädla drycken.

Boken är formgiven av Frankenstein Studio, med bilder tagna av Pål Allan och Fredrik Skogkvist, samt unika illustrationer av Jayde Cardinalli. I den finns också tio exklusiva recept av Tommy Myllymäki.


Boken kommer ut i tre olika utföranden, alla tryckta i Italien:

Standardutgåvan, Magnum Opus

En bok som kartlägger över 13 000 olika champagner och berättar allt du behöver veta om drycken.

Deluxeutgåvan

Som är nästan fyra decimeter hög, tre decimeter bred och väger över tre kilo. Den kommer i ett grönt kartonnage, placerat i en förgylld bokkassett. Med boken får du även ett års medlemskap i Champagne Club by Richard Juhlin, där du hittar hans fullständiga recensioner av alla de 13 000 champagner han druckit genom åren.

Samlarutgåvan

Som enbart finns i 500 numrerade och signerade exemplar. I denna bibliofilutgåva är boken inbyggd i ett handgjort korkhölje och levereras med ett personligt brev från Richard, medlemskap i Champagne Club och ett unikt anteckningsblock för egna provningar.

Alla böckerna finns nu att köpa via Bokus »

Deluxeutgåvan kommer i ett grönt kartonnage, placerat i en förgylld bokkassett

 

Den limiterade utgåvan av Champagne Magnum Opus är en unik i sin utformning.


 

MER LÄSNING
inspiration-fran-italien
vill-du-bli-champagneexpert
lakrits-och-vinprovning
MEST LÄSTA
sherry-till-allt-och-lite-till
provningsprotokoll
champagne-vs-prosecco
Godkännande av cookies
För att ge dig en bättre upplevelse på våra webbplatser använder vi cookies på din enhet och sparar ditt IP-nummer. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer här.