goda-spanska-viner
Vinkunskap

Goda spanska viner

Från Spanien kommer många goda viner och här på Vinlistan kan du läsa om några av våra viner som t ex Marqués de Cáceres från Rioja och Cuco sherry från Barbadillo.

Alla som är medlemmar i Munskänkarna kan nominera viner från Spanien i kategori sherry, vitt vin eller rött vin. Endast drycker från Systembolagets fasta sortiment kan vara med i tävlingen och man kan nominera fram till 31 mars. Man måste vara medlem i Munskänkarna och uppge sin epost och namn för att kunna vara med. Läs mer och nominera dina favoriter här.

Förresten så vill vi på Vinlistan passa på att tipsa om Munskänkarna – det är en förening med nationell täckning för dig som är vinintresserad, både för dig som är lite lagom nyfiken och för dig som är superengagerad, alla kan hitta sin nivå.

Vinprovningar och annat kul arrangeras regelbundet och nu i år har föreningens medlemstidning fått sig ett rejält ansiktslyft. Mycket läsvärd är den och man får den på köpet 6 gånger per år om man blir medlem. Medlemskapet kostar 375 kr/år (2022). Läs här hur man gör för att bli medlem.

Redaktionen
redaktionen@vinlistan.se

Publicerad 14 Mar 2022